Pers

Wil je iemand van Bits of Freedom graag interviewen? Of heb je extra achtergrondinformatie nodig voor een artikel of een item? We helpen je graag.

Neem daarvoor contact op met Daphne van der Kroft via telefoon Tel Daphne: +31 6 4280 0968(Signal, Telegram, WhatsApp) +31 6 4280 0968 of per mail daphne.vanderkroft@bof.nlMail daphne.vanderkroft@bof.nl. Zij zal je vervolgens zo snel mogelijk helpen.

Bij geen gehoor kun je ook contact opnemen met Rejo Zenger. Zijn telefoonnummerTel Rejo: +31 6 3964 2738 is +31 6 3964 2738 en je kunt hem mailen op rejo.zenger@bof.nlMail rejo.zenger@bof.nl.

Foto's

Hieronder vind je foto’s in web- en drukkwaliteit en logo's. Je bent natuurlijk vrij die te gebruiken, wel vragen we je om de naam van de fotograaf te vermelden: Maarten TrompZie meer foto's van hem op maartentromp.net. Het logo wordt uitgebracht onder een Naamsvermelding-GelijkDelen Creative Commons licentieJe leest hier meer over die licentie.

Persberichten

Als je wilt, plaatsen we je op onze pers-mailinglijst. We sturen niet vaak persberichten, maar als we het doen ben je altijd als eerste op de hoogte.

Perslijst

Update: Vandaag 12 uur lang marathon-livestream voor Dag van de Internetvrijheid

In tijden van WannaCry en filterbubbels, Facebookcensuur en datadiscriminatie roept Bits of Freedom vandaag, vrijdag 9 juni, uit tot Dag van de Internetvrijheid. Twaalf uur lang worden 26 gasten live geïnterviewd vanuit een bed in het Volkshotel in Amsterdam, geïnspireerd door de Bed-in for Peace van Yoko Ono en John Lennon. Het marathoninterview wordt live uitgezonden op freedom.nl.Bits of Freedom roept 9 juni uit tot Dag van de Internetvrijheid

In tijden van WannaCry en filterbubbels, Facebookcensuur en datadiscriminatie roept Bits of Freedom vrijdag 9 juni uit tot Dag van de Internetvrijheid. Twaalf uur lang worden 24 gasten live geïnterviewd vanuit een bed in het Volkshotel in Amsterdam, geïnspireerd door de Bed-in for Peace van Yoko Ono en John Lennon. Het marathoninterview wordt live uitgezonden op freedom.nl.

Bits of Freedom lanceert campagne tegen hackvoorstel

Vandaag lanceert Bits of Freedom de campagne stophethackvoorstel.nl. Daarmee kan iedereen Tweede Kamerleden en staatssecretaris Dijkhoff oproepen het internet veilig te houden. Dat is nodig omdat als de politie mag inbreken op laptops, tablets en smartphones, die apparaten onnodig kwetsbaar blijven.Het voorstel om de politie die bevoegdheid te geven wordt volgende week in de Tweede Kamer behandeld.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.