Insert_User

schermafbeelding-2016-11-07-om-15-27-00Wat we echt willen weten van startups

Insert_User is een zesdelige podcastserie waarin we de rol van startups in onze maatschappij aan de tand voelen. Wie zijn die startups die onze toekomst willen bepalen? Welke visie hebben zij voor ons voor ogen? En welke rol nemen wij hier nog in als gebruiker van hun dienst of product?

Samen met founders van de meest succesvolle Nederlandse startups, hoogleraren, activisten en filosofen proberen we een antwoord te vinden op hoe het beter kan. Hoe stellen we de gebruiker weer centraal in hoe wij de diensten en producten van onze toekomst vormgeven?

De website van Insert_User is ontworpen en gebouwd door Festina.

We maken dit project in samenwerking met ontwerpbureau Studio Spomenik. We gingen in november 2015 van start. Voor de eerste fase van het project ontvingen wij in 2015 een financiële bijdrage van het SIDN fonds. Het SIDN fonds stelt geld ter beschikking ter bevordering van een sterk, open en toegankelijk internet.

WORD DONATEUR

Doe mee

Vind je internetvrijheid een van de belangrijkste onderwerpen van de 21ste eeuw? En wil je niets liever dan jouw talenten inzetten voor vrijheid en privacy op het internet? Dan ben je bij Bits of Freedom op je plaats.

Zet je talent in!