Netneutraliteit – baas over je eigen bits

Insert_User: Wat we echt willen weten van startups

Lobby-tomie, een kijkje achter de lobbyschermen
 

Insert_UserLuister meteen naar de podcast is een zesdelige podcastserie waarin we de rol van startups in onze maatschappij aan de tand voelen. Wie zijn die startups die onze toekomst willen bepalen? Welke visie hebben zij voor ons voor ogen? En welke rol nemen wij hier nog in als gebruiker van hun dienst of product?

Samen met founders van de meest succesvolle Nederlandse startups, hoogleraren, activisten en filosofen proberen we een antwoord te vinden op hoe het beter kan. Hoe stellen we de gebruiker weer centraal in hoe wij de diensten en producten van onze toekomst vormgeven?

De website van Insert_User is ontworpen en gebouwd door FestinaHet prachtige ontwerp is van Festina.

We maken dit project in samenwerking met ontwerpbureau Studio SpomenikWe werkten samen met Studio Spomenik, bekijk ook ander werk van ze. We gingen in november 2015 van start. Voor de eerste fase van het project ontvingen wij in 2015 een financiële bijdrage van het SIDN fondsMeer over het SIDN fonds en de projecten die ze steunen vind je hier. Het SIDN fonds stelt geld ter beschikking ter bevordering van een sterk, open en toegankelijk internet.

Preview van Insert_User

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.