Evelyn Austin

17 februari 2017 14:11
Door Evelyn Austin

Algemeen

Vrijwilligersvacature: Developer (PHP/CSS) en designer gezocht voor Europese campagne [gesloten]

Als we er geen stokje voor weten te steken zullen aanbieders van webhosting en platformen zoals Flickr binnenkort elke upload van internetters zoals jij eerst filteren. Dat wil de Europese Commissie tenminste, in een poging de entertainmentindustrie te helpen. Wij willen dat niet: want zo’n systeem heeft enorme impact op jouw vrijheid.

Daarom bouwen we as we speak aan een campagnesite die het internetters makkelijk maakt hun zorgen te uitten bij de leden van het Europees Parlement. En daar hebben we dringend hulp bij nodig: we zoeken iemand die het ontwerp kan verfraaien en iemand die al dat moois in PHP en CSS in elkaar zet.

Wil je ons helpen, neem dan contact op met Rejo Zenger.

1 reactie

laat een bericht achter

Hugo schreef:

Welke eisen worden gesteld aan een te gebruiken framework?
Hoe groot gaat de website worden? (om in te schatten hoeveel het me zou gaan kosten)
Blijft het bij een eenmalige klus of zit er daarna ook onderhoud aan vast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WORD DONATEUR

Zoek in blog